(MYYTY) PARITALO – RANTANIITYNTIE 3, 40800 JYVÄSKYLÄ

(MYYTY) PARITALO – RANTANIITYNTIE 3, 40800 JYVÄSKYLÄ

4h, k, khh, s, wc, varasto, ak
HA: 95 m² + 4 m2 (var)| KA: 223 k-m² + 32,5 k-m2 (at)
Valmistuminen: KEVÄT/2019
Asunto 1: MYYTY
Asunto 2: MYYTY

Jyväskylään rauhalliselle asutusalueelle rakennetaan uusi paritalo. Alue on rauhallista pientaloaluetta ja Vaajakosken palvelut ovat aivan lähietäisyydellä. Jyväskylän keskustaankaan ei ole pitkä matka. Päijänne sijaitsee aivan vieressä kuten myös loistavat liikuntamahdollisuudet Hutungin liikuntakeskuksessa.

Asunnoissa on suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus, mikä tekee asunnoista avaria ja valoisia. Oleskelutilat ja suurikokoiset terassit avautuvat iltaaurinkoon. Asunnoissa on yläkertavaraus, jonne on mahdollista rakentaa reilusti lisätilaa halutessaan.

Asunnoissa on korkea varustelutaso sekä laadukkaat pintamateriaalit, joiden valintaan asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa. Asunnoista löytyy reilusti varasto- ja säilytystilaa. Asuntojen tilaratkaisut toimivat erinomaisesti tarjoten mahdollisuudet elämän muuttuviin tarpeisiin.

Ympäröivä maisema tulee osaksi kodin maisemaa suurista ikkunoista, jotka ovat paitsi näyttäviä, tekevät asunnoista myös avaria ja valoisia. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Pyydä lisätietoa tai varaa esittely!

Markku Vuorma
050 382 9952
markku.vuorma @ jomarakennus.fi

Kommentointi on suljettu.